Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Hierna heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om het product retour te sturen.  Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht dient u vooraf contact met ons op te nemen via info@relivingthepast.nl. Wij sturen u dan een retourformulier toe wat u bij uw retourzending dient te voegen om een snelle en correcte afhandeling mogelijk te maken.

Stuurt u de gehele bestelling retour dan krijgt u het gehele aankoopbedrag inclusief de verzendkosten terugbetaald. Stuurt u een deel van uw bestelling retour dan ontvangt u alleen het aankoopbedrag van dit deel terug. Terugbetaling vindt plaats binnen 14 dagen na ontvangst van de retourmelding mits aan de gestelde voorwaarden is voldaan:

- U heeft uw bestelling binnen 14 dagen geretourneerd

- Wij hebben het pakket in onbeschadigde toestand, voor zover mogelijk, in de originele verpakking en compleet ontvangen.

Let op, artikelen die door beperkte versheid of houdbaarheid niet in originele staat kunnen worden geretourneerd mogen niet worden geretourneerd.

De kosten van het retour zenden zijn voor eigen rekening. U kunt het pakket retour zenden via een PostNL Postkantoor of Servicepunt (kijk op www.postnl.nl voor het dichtstbijzijnde adres). Het retouradres staat vermeld op het retourformulier. U kunt bij ons ook een retourlabel aanvragen*, u betaalt dan binnen NL €6,50 (alleen mogelijk voor Nederlandse retouren) voor de retourzending. De kosten en verantwoordelijkheid voor de retourzending blijven voor u. Maakt u gebruik van deze service verrekenen wij de kosten met het terug te betalen retourbedrag.  Zorgt u er altijd voor dat u ons vooraf inlicht bij een retourzending! Wij zijn niet altijd thuis om pakketjes aan te nemen, dus wanneer wij niet weten dat er een zending aankomt kan dat er in het meest nadelige geval toe leiden dat een pakketje retour afzender (weer retour naar u) gaat. Zorg daarom ook altijd dat u de tracking code bewaart.

Houd u er tevens rekening mee dat wanneer bij retourneren het oorspronkelijke orderbedrag uitkomt (ruim) beneden de grens van gratis verzending, de verzendkosten heen alsnog in rekening gebracht (kunnen) worden, met uitzondering van wanneer de gehele bestelling wordt geretourneerd. 

Reliving the Past is niet aansprakelijk voor het zoekraken van verzendingen of schade tijdens transport van u naar ons. Zorg daarom ook altijd voor een degelijke verpakking. Zorg er tevens voor dat het pakket voldoende is gefrankeerd, zendingen onder rembours worden niet aangenomen.

Het retourformulier vindt u hier.

* Deze service is niet beschikbaar voor bestellingen gedaan met PayPal of achteraf betalen.

Sorteer op

Klantbeoordelingen ♡

WEBWINKELKEURWIDGET

Gastenboek ♡

  • 27-11-2020 - Hoi Nikki, jammer te horen dat je ermee gaat stoppen....  lees meer
  • 11-06-2020 - Hoi Nikki,

    Bedankt voor het snel leveren van mijn bestelling. Super...  lees meer
  • 05-02-2020 - Hoi Nikki, bedankt voor de mooie bestelling, het was inderdaad...  lees meer
Plaats een bericht, dat vinden we leuk! ♡

Nieuwsbrief ♡

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuws, kortingen & ontwikkelingen! ♡
Aanmelden

Nieuws! ♡

Lieve klanten,

Er is, naast de geboorte van ons zoontje, een mooie en unieke kans op mijn pad gekomen waardoor ik heb moeten besluiten per uiterlijk eind Maart 2021 de webshop tot nader order volledig te sluiten. Er is een kans dat ik hem ooit zal heropenen, maar daar kan ik op dit moment geen uitspraken over doen. De webshop zal niet verkocht of overgenomen worden, Reliving the Past blijft mijn "kindje".

Gedurende deze periode hanteren we een langere levertijd: binnen 2-5 werkdagen wordt je bestelling verzonden. Daarnaast worden er geen nieuwe producten meer ingekocht en verkopen we uitsluitend uit voorraad. Actuele voorraden worden genoemd op onze webshop bij elk artikel. Het kan wel zijn dat er in de loop der tijd nog "nieuwe" artikelen online komen omdat ik onze opslag leeg ga maken en wellicht nog mooie schatten vind.

Ook geef ik gedurende deze periode geen styling- & interieuradvies meer.

Ik heb met heel veel plezier de afgelopen jaren de webshop gerund en zal dat de komende maanden ook nog met heel veel passie blijven doen. Ik hoop op jullie begrip en vraag ook zeker jullie hulp om zo snel mogelijk en op een fijne manier te kunnen stoppen, achterblijvend met een lege opslag.

Heel veel liefs,

Nikki

© 2017 - 2020 Reliving the Past | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel